Burstner Lyseo I 728G, 2018, Helintegrerad, 160HK

lyseo_time_i_690.jpg
728G I.png
IMG_0256.JPG
IMG_0257.JPG
IMG_0258.JPG
IMG_0259.JPG
IMG_9743.JPG
IMG_9732.JPG
IMG_9734.JPG
IMG_9730.JPG
lyseo_time_i_690.jpg

Såld!

Information

Regnr
ID-nr
Planlösning Länk »
Allmänt omdöme Nyskick
Årsmodell 2018
1:a regdatum 2018-06
Fabriksgarantier t.o.m 2020-06
Övriga garantier 5 års Fukt- och Täthetsgaranti
Motor Citroën WL
Motoreffekt 160HK
Totalvikt 4000kg
Tjänstevikt 3040kg
Max lastvikt 960kg
Mätarställning (mil) 59
Antal bäddar 4/5
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 743
Bredd 232
Höjd 292
Värme Truma Combi 6E(elpatron)
Färskvattentank 125L
Spilltank 90L
Markis Ja ink. Ledbelysning
Cykelställ Tillval
Radio/CD Ja, även integrerad Navigator och backkamera
AC Ja
Kylskåp Ja
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel Bianca/Nero
Leveransstatus Störst i Östergötland på Burstner och Roadcars. Er husbilsleverantör i Östergötland! Försäljning/Förmedling/Uthyrning/Förvaring Östgöta Husbilsuthyrning AB www.ostgotahusbilsuthyrning.se 0735-174535
Övrigt Träslag Ginger Teak Extrautrustad: 4000kg 160HK Aluminiumfälgar 18 Maxi Chassi Markis med Ledbelysning Truma Combi 6E= Elpatron Tv Hållare Integrerad Navigator Backkamera Chassipaket; Dubbla airbags, Klima man inkl. partikelfilter, farthållare, Intellegent Traction Control. De Luxe-paket; Bodelsdörr Hartal Premium, Garagedörr vänster sida, Förardörr höger, Centrallås för förar & bodelsdörr. Belysningspaket; Indirekt belysning vid ovanskåp, Belysning under köksskivor, Belyst ryggstöd i dinett. Fördelar: Lågramschassi med extra bred spårvidd för bakaxel GfK-tak för bättre skydd mot hagel och ogynnsam väderlek LED-varselljus Bodelsdörr XL Bekvämt nedsänkt insteg Fönster med aluminiumkarm Lackerad frontspoiler Mörkläggning av förarhytt med kassettgardiner LED-lampor Ståhöjd 212 cm Nedfällbar säng i förarhytten 5-zons-kallskummadrasser i alla fasta sängar Klädskåp med belysning Kylskåp 142 l Ventilerade överskåp. Med reservation för felskrivning. Förmånlig finansiering genom Ecster och Wasa Kredit. Er expert gällande Burstner och Roadcars. För mer information ring 0735-174535 eller maila och boka en tid för visning och provkörning och gör Er bästa husbilsaffär. Varmt välkomna, Östgöta Husbil Er husbilsleverantör i Östergötland www.ostgotahusbilsuthyrning.se

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Ecster.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning