Burstner Lyseo TD 700, 2017, Queensbädd, endast 682mil, Utförsäljning

IMG_9713.JPG
image_lyseo_t_700_z1_5022.jpg
IMG_9678.JPG
IMG_9709.JPG
IMG_9491.JPG
IMG_9693.JPG
IMG_9673.JPG
IMG_9713.JPG

Såld!

Information

Regnr YHR028
ID-nr
Planlösning Länk »
Allmänt omdöme Nyskick
Årsmodell 2017
1:a regdatum 2017-06
Fabriksgarantier t.o.m 2019-06
Övriga garantier 5 års Fukt- och Täthetsgaranti
Motor Fiat 2,3 Euro 6
Motoreffekt 130HK
Totalvikt 3500kg
Tjänstevikt 2890kg
Max lastvikt 610(+350kg)
Mätarställning (mil) 682
Antal bäddar 4
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 699
Bredd 230
Höjd 295
Värme Truma Combi 6
Färskvattentank 120L
Spilltank 90L
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja
AC Ja
Kylskåp Ja, 145L
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel Pastis/Kiwi
Leveransstatus Klar för leverans. Rymlig Queensbädd bak med separata garderober samt smidigt att gå ur sängen från var sin sida, separat dusch och toalett. Stor dubbelsäng fram, elektriskt nerfällbar. Extrautrustad: Dubbla lastluckor, skyroof, myggnätsdörr, Chassipaketet; konstanf farthållare, ESP ink. ASR Hill Holder och Traction Plus, pilotstolar klädda i inredningens tyg, luftkonditionering i förarhytten man. inkl. pollenfilter, ytterbackspeglar uppvärmda och elektriskt justerbara, krockkudde förar- och passagerplats. Fiat Interiör Design Paketet; skinnklädd ratt, instrumenttavlor med kromringar, instrumentbrädesdekor med aluminium look. Elektriskt nerfällbar dubbelsäng, TV hållare, TV och antenn, Pioneer stereo, gaslarm, brandsläckare, markis, cykelhållare, komposit gasolflaska.
Övrigt Träslag Santina Fördelar Lyseo: Genrösa innerutrymmen Ståhöjd 205cm Thermo-Floor dubbelgolv Helt plant golv, från förarhytt till sovrum Inga störande hjulhus i badrum eller dusch Stuvfack i golvet LED- belysning 5-zons kallskumsmadrasser med specialribbotten. Lågprofilschssi för bättre åkkomfort Tak av glasfiberarmerad plast ger bättre skydd mot hagel och väderpåverkan Golv av glasfiberarmerad plast Bakaxel med bred spårvidd Bodelsdörr i XL format Nedsänkt insteg och elektriskt manövrerat fotsteg Servicecentral Med reservation för felskrivning Er expert gällande Burstner, Roadcar och Carado. För mer information ring 0735-174535 eller maila och boka en tid för visning och provkörning och gör Er bästa husbilsaffär. Varmt välkomna, Östgöta Husbil www.ostgotahusbilsuthyrning.se

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Ecster.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning