Burstner Travel Van 620G Edition 30, 2018

2018 Ranges_Burstner Travel Van 30.jpg

Såld!

Information

Regnr
ID-nr
Planlösning Länk »
Allmänt omdöme Nyskick
Årsmodell 2018
1:a regdatum 2018-03
Fabriksgarantier t.o.m 2020-03
Övriga garantier 5 års Fukt- och Täthetsgaranti
Motor Citroën FH
Motoreffekt 130HK
Totalvikt 3500kg
Tjänstevikt 2849kg
Max lastvikt 651kg
Mätarställning (mil)
Antal bäddar 2-3
Åkplatser (inkl förare) 4
Längd 660cm
Bredd 220cm
Höjd 275cm
Värme Truma Combi 6E
Färskvattentank 110L
Spilltank 90L
Markis Ja ink. Ledbelysning
Cykelställ Tillval
Radio/CD Ja
AC Ja
Kylskåp Ja
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel Rio Ferra
Leveransstatus Östgöta Husbil, Störst i Östergötland på Burstner!
Övrigt Träslag Ginger Teak Truma Combi 6E=Elpatron Markis med Ledbelysning Fördelar: Passagerarkrockkudde Lättmetallfälgar, 16" Utvändig dekor ”Edition 30” Ytterbackspeglar uppvärmda och elektriskt justerbara ESP inkl. ASR, Hill Holder och Traction Plus Luftkonditionering i förarhytten man. inkl. partikelfilter LED-varselljus Ratt och växelspaksknopp med skinninläggninga Multimediasystem med backkamera och navigerings-tillsats Pilotstolar klädda med inredningens tyg Karmfönster Konstantfarthållare Truma Combi 6 E Snickerier: Ginger Teak med högblanka fronter Garderob med dörr samt utdragbar sits vid entrén 5-zons kallskummadrasser Extra dyna för att göra sängen sängen bredare Vridbara pilotstolar klädda med inredningens tyg Skyroof XL-takfönster, öppningsbart Garagedörr, extra, vänster sida Markis med LED-belysning, 3,5 m Belysningskoncept med direkt och indirekt belysning Garderob och förvaringsfack under enkelsängarna Ståhöjd: 198 cm Med reservation för felskrivning. Er expert gällande Burstner, Carado och Roadcar. Förmånlig finansiering genom Ecster och Wasa Kredit. För mer information ring 0735-174535 eller maila och boka en tid för visning och provkörning och gör Er bästa husbilsaffär. Varmt välkomna, Östgöta Husbil Er husbilsleverantör i Östergötland www.ostgotahusbilsuthyrning.se

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Ecster.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning