Carado A361, 6bäddar, 2013

IMG_9775.jpg
IMG_9776.jpg
IMG_9777.jpg
IMG_9779.JPG
IMG_9782.JPG
IMG_9780.JPG
IMG_9783.JPG
IMG_9788.JPG
IMG_9791.JPG
IMG_9775.jpg

Såld!

Information

Regnr TGB148
ID-nr
Planlösning Länk »
Allmänt omdöme Välutrustad, 5-6bäddar
Årsmodell 2013
1:a regdatum 2013-04-12
Fabriksgarantier t.o.m
Övriga garantier
Motor 2,3L
Motoreffekt 130HK
Totalvikt 3495kg
Tjänstevikt 3075kg
Max lastvikt 420kg
Mätarställning (mil) 3824
Antal bäddar 6
Åkplatser (inkl förare) 5
Längd 663
Bredd 232
Höjd 310
Värme Truma Combi 6E(elpatron)
Färskvattentank Ja
Spilltank Ja
Markis Ja
Cykelställ Ja
Radio/CD Ja, även backkamera
AC Ja och även i bodelen.
Kylskåp Ja med separat frys
Centrallås Ja
El fönster Ja
El speglar Ja
Klädsel
Leveransstatus Klar för leverans. Extrautrustad: Chassipaketet Säkerhetspaketet AC även i bodel Ny markis 2017 Nya däck Cykelhållare 4 Kyl med separat frys Elpatron Backkamera Eltrappsteg med larmfunktion TV hållare
Övrigt I bakdelen finns en våningssäng, och lastutrymmet kan fördubblas genom att lyfta upp den undre sängen. Sittgruppen kan bäddas för två precis som alkovbädden. Chassipaketet som för med sig mycket trevliga komfortkomponenter, som farthållare, AC i förardelen, elspeglar, radioberedskap med högtalare samt en passagerar­airbag. Säkerhetspaketet har möjliggjort registrering för sex personer och innebär nackstöd och bälten i sittgruppen. Värmepanna Truma Combi 6 med elpatron för samt golvvärme. A 361 har sovplatser för sex personer. Bakdelens våningssäng är stor liksom alkovens dubbelsäng. Bäddarna uppfyller normala bäddmått (2x85x210 cm och 160x210 cm), går även att bädda upp sittgruppen. Förmånlig finansiering genom Ecster och Wasa Kredit. Er expert gällande Burstner, Carado och Roadcar. För mer information ring 0735-174535 eller maila och boka en tid för visning och provkörning och gör Er bästa husbilsaffär. Varmt välkomna, Östgöta Husbil Er husbilsleverantör i Östergötland

Räkna ut din ungefärliga månadskostnad

Pris:0kr
kr
Aktuell ränta:2.95%
Din månadskostnad:

Boka din husbilssemester hos oss, välj bland de senaste och mest välutrustade modellerna.
Flemma Snavudden 7; Vreta Kloster, Östergötland 590 78; Sverige
E 15° 34.41" N 58° 30.618"
Telephone: 0735174535

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via Ecster.

WASA kredit

Skriv till oss!

3 min. Från E4, Burstner

Vår affärsidè är att erbjuda våra kunder nyare husbilar både till försäljning samt för uthyrning, med bästa tänkbara service och till ett pris som långt understiger de större husbilshandlarna.

Jämför oss gärna med våra kollegor , vi ger Er mer för pengarna vilket fler och fler kunder från hela landet nu upptäckt.

En stor del av våra husbilar importeras, och eftersom vi har ett brett kontaktnät i Europa så erhåller vi de bästa och mest välutrustade husbilarna, givetvis med full dokumentation. Varje bil besiktas, ventilationstestas, gasoltestas och inregistreras i Sverige. Som kund är det en extra trygghet att köpa en husbil av oss eftersom den går igenom den fullständiga kvalitetskontrollen avseende såväl bildelen som bodelen. Är inte allt i ordning så går det inte att registrera husbilen. Samtliga husbilar levereras även nyservade, och helt SEMESTERKLARA. Vi har även transportstyrlesens importtillstånd samt uthyrningstillstånd. 

Vi får löpande in nya husbilar men hittar Ni Inte den planlösning Ni söker bland våra salubilar så maila eller ring oss ang. era önskemål så är chansen väldigt stor att vi kan hjälpa till att göra Er dröm möjlig.

Hämtning & leverans

Vid leverans av Er inköpta husbil så hämtar vi Er givetvis vid tåg, buss eller flyg. Vi kan också anordna leverans till Er bostadsort om så önskas (självkostnadspris).

Garantier

Fabriksgarantier gäller givetvis, 2års nybilsgaranti och 5års fukt- och täthetsgaranti. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Alltid minst 3 månaders garanti på äldre husbilar från oss. Vi hjälper Er så att garantihanteringen alltid blir enkelt och snabbt hanterad.

Inbyten

Vi kan ta emot inbyten husbil, husvagn,bil och motorcykel i vissa fall dock ej alla modeller, ring och fråga eller maila Era funderingar.

Vi kan också hjälpa till med att sälja Er husbil och använder då hela försäljningsumman som dellikvid till Er husbil(under förutsättning att den köps av oss).

Vi marknadsför Er bil på vår hemsida, i lokal press samt på Blocket och BytBil.com.

Vi ombesörjer allt under hela försäljningsprocessen; alla kundkontakter, annonsering, rekondtionering, kontraktsskrivning och avslutningsvis leveransen så att NI kan luta Er tillbaka och prioritera andra saker.

Varmt välkommen
/ Östgöta Husbilsuthyrning